Vervanging alle wedstrijdshirts
25-8-2023  | 

HVW’ers,


Hiermee zenden we je belangrijke informatie over ons wedstrijdshirt. We zullen deze shirts in de eerste helft van dit seizoen gaan vervangen. Hieronder lees je wat de shirtwissel inhoudt.


Waarom een nieuw shirt?

Allereerst: het HVW-shirt blijft gewoon blauw, geleverd door Sport 2000 en gemaakt door Indian Maharadja. Waarom dan toch een nieuw shirt? Simpel gezegd omdat de contracten met de huidige shirtsponsors en met Indian Mahardja afliepen. Het gaf ons de kans om met Indian Maharadja een nieuwe overeenkomst te sluiten en om naast Worldstream twee nieuwe shirtsponsoren te verwelkomen. 


Shirtsponsoren

Wij zijn ontzettend blij en trots dat het logo van Worldstream weer de voorzijde van ons mooie shirt zal verfraaien. Voor de achterzijde gaf Rabobank ons de ruimte om nieuwe sponsoren te zoeken. En dat is gelukt! Twee mooie Westlandse bedrijven komen met hun logo op de achterzijde. Wie dat zijn? Dat is nog even geheim. Hou onze socials, website en app in de gaten voor de lancering.


Wat betekent dit voor jou?

De shirts worden gratis omgeruild (maat voor maat). Iedereen levert het oude shirt (die met Indian Maharadja logo) in en ontvangt kosteloos een nieuw shirt in dezelfde maat. Daar starten we mee in de loop van september en de wissel zal per team gedaan worden. Over wanneer jouw team aan de beurt is en hoe de wissel precies zal gaan verlopen, volgt later meer informatie. De oude shirts stellen we overigens duurzaam ter beschikking aan een goed doel. 


Vragen

Zijn er nog vragen of wil je ons iets anders laten weten. Je bereikt ons het makkelijkst via [email protected]


Bestuur HV Westland



terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
14-5-2024 lustrum
15-5-2024 TC Junioren Vergadering
22-5-2024 Commissie Tophockey
24-5-2024 Clinic Herman Broerenschool
Hele agenda
Hoofdsponsoren