zaterdag 19 januari 2019
11:00 Thuis Meisjes F5 De Kieviten MF3
11:00 Uit Meisjes F3 Hockey Club Rotterdam MF1
11:00 Thuis Meisjes F4 HC Ypenburg MF2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Aanmeldingsformulier

Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens t.b.v. uw aanmelding lees onze Privacy Verklaring: https://www.hvwestland.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hvwestland_privacy

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

HVWestland int de contributie en het entreegeld door middel van een automatische incasso. Wij verzoeken u ons te machtigen en uw bankrekeningnummer op te geven. De machtiging geldt tot wederopzegging of tot het beëindigen van het lidmaatschap. De jaarcontributie wordt steeds medio september geïnd. Indien u later in het seizoen lid wordt, vindt de incasso per einde van de eerstvolgende maand plaats. Wij verzoeken u ons te machtigen door bijgaand SEPA formulier te printen, in te vullen, te scannen en te sturen naar [email protected]: http://hvwestland.nl/files/library/lid%20worden/hvw_sepamachtiging.pdf

Overige informatie

Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm.

Actieve inzet

HVWestland is een vereniging vóór en dóór leden. Een vereniging kan alleen bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Dat betekent dat er naast speelplezier ook verplichtingen bestaan. Graag wijzen wij u op de volgende afspraken: 1)Jeugdleden worden vanaf 15/16 jaar opgeleid tot scheidsrechter en fluiten bij toerbeurt een wedstrijd. 2)Ouders/verzorgers van jeugdleden verrichten bij toerbeurt op zaterdag enkele uren bardienst. 3)Ouders/verzorgers zorgen bij toerbeurt voor vervoer naar uitwedstrijden. 4)Senioren en ouders van jonge Senioren verrichten bij toerbeurt op zondag enkele uren bardienst. 5)Senioren die bij aanmelding geen scheidsrechterskaart hebben, zijn verplicht deze te halen. 6)Senioren in het bezit van een scheidsrechterskaart zijn verplicht op zaterdag/zondag een aantal keren wedstrijden te arbitreren.

Enquete tbv actieve inzet Seniorlid of ouder(s) van een jeugdlid
Wij vragen u om minimaal 1vrijwilligersactiviteit aan te vinken

Enquete sponsoring

HVWestland biedt u of uw bedrijf diverse sponsormogelijkheden om uw doelen en die van HVWestland te bereiken. Info over sponsoring vindt u in ons hoofdmenu. Bent u geinteresseerd, maak dan uw keuze hieronder. De sponsorcommissie neemt dan contact met u op.

28-1-2019 Evaluatiegesprekken M8E teams
28-1-2019 Trimmers 2 - Rijswijk 4