Keepers Academy 

Keepers Academy voor Junioren

 

 

Keepen is een vak apart. Keepen is veel meer dan ballen proberen tegen te houden. Een keeper is voortdurend bezig met zijn positie, coacht zijn/haar verdediging en zet ze neer bij strafcorners. En natuurlijk staat een keeper er als de tegenstander wil scoren. Een keeper moet dan ook trainen als een keeper. En keeperstraining is intensief, gericht op reflexen, op positie en houding. 


Bij HV Westland wordt de keeperstraining gegeven door keepers uit de hoogste teams van de A-en B-Junioren en Senioren. Zelf keepen deze keepers bij GoalieWorks, dé keepersacademie van Pirmin Blaak. De trainingen die zij daar krijgen op maandag, zijn de basis van de trainingen die zij later in de week zelf geven aan de keepers van de D- tot en met A-Junioren. 


En keeperstraining is ook leuk! Keepers leren van andere keepers. Techniek en plezier gaan dan ook zeker samen. Daarnaast kun je altijd nog minimaal 1x meetrainen met je eigen team.

 

 

Ben je keeper en wil je meedoen of wil je keeper worden en het een keer proberen, je bent welkom! Neem even contact op en wij zoeken een plaats voor je.


Jacco Duindam

[email protected]

Coordinator Keepersclub

 


 
 
Quick Links

Agenda
26-6-2024 ISW Sportdag
2-7-2024 bijeenkomst wedstrijdsecretari
4-7-2024 lustrum
5-7-2024 Bitjes happen
Hele agenda
Hoofdsponsoren