Uitnodiging vrijwilligers BBQ zaterdag 10 juli
24-6-2021  | 

Beste vrijwilligers,


Het was een bijzonder seizoen 2020-2021!


Waar we in september 2020 nog vol frisse moed van start konden, kwam voor alle spelende leden de competitie na de herfstvakantie stil te liggen. Geen competitie, geen zaalhockey, geen verenigingsleven. 


Toch hebben wij ook, of misschien wel júist, dit seizoen ervaren hoeveel enthousiaste en behulpzame vrijwilligers er binnen onze mooie vereniging zijn!! Onze TC’s Jongste Jeugd en Junioren zijn vol overgave en met enorm veel inzet van start gegaan om onderlinge wedstrijden, trainingen, clinics te organiseren waardoor onze JJ en Junioren bijna het hele seizoen binnen de beperking toch zoveel als mogelijk hebben kunnen hockeyen. 


Daarbij mochten we een beroep doen op zoveel vrijwilligers om trainingen te geven of clinics te begeleiden, wedstrijden te fluiten, teams te coachen, als Corona vrijwilliger aan het hek te staan en ga zo maar even door. 


Jullie hebben er ondanks alle beperkingen en ondanks de ontbrekende gezelligheid langs de velden, op het terras en in het clubhuis voor onze leden toch weer een prachtig seizoen van gemaakt.


Omdat de Corona maatregelen het weer toe laten en we dit seizoen toch nog op ouderwetse gezellige wijze willen beëindigen, is dit hét moment om jullie (onze vrijwilligers) met onze traditionele vrijwilligers BBQ te bedanken voor al jullie inzet!


VRIJWILLIGERS BEDANKT!


Wij nodigen jullie uit voor onze vrijwilligers BBQ op zaterdag 10 juli van 17:00 tot 19:00 uur. Meld je uiterlijk 6 juli aan met je naam en functie (trainer, coach, scheidsrechter, organisatie, corona vrijwilliger etc) op [email protected] 


Voor onze vrijwilligers is de BBQ gratis. Partners (€10) en kinderen (€5) zijn ook van harte welkom, voor een klein bedrag kunnen die mee-eten! Geef dit dan graag even door bij je aanmelding?


Zien we jullie allemaal op zaterdag 10 juli?


Bestuur HV Westland.



Bijlage: posterbbq2021kopie.pdf

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
14-5-2024 lustrum
15-5-2024 TC Junioren Vergadering
22-5-2024 Commissie Tophockey
24-5-2024 Clinic Herman Broerenschool
Hele agenda
Hoofdsponsoren