Club van 100 

Het doel van de Club van 100 is het zonder winstoogmerk ondersteunen van HVW. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het geven van financiële bijdragen, het organiseren van evenementen, het organiseren van ontmoetingen voor supporters en andere betrokkenen bij Hockeyvereniging Westland en het geven van materiële ondersteuning.
 
Dit zijn zaken die voor de vereniging vanuit de gewone contributie inkomsten vaak moeilijk te bekostigen zijn. Om het doel te realiseren bent u hard nodig, enerzijds om de middelen bijeen te brengen maar bovenal voor uw ideeën en inzet om HVW te ondersteunen.
 
U bent voor minimaal 100 euro per jaar lid van de Club van 100 en bepaalt mede op welke wijze wij HVW ondersteunen. Hiertoe organiseert het bestuur ieder jaar een bijeenkomst met alle Club van 100-leden om de koers te bepalen. De leden kunnen zelf een voorstel indienen dat tijdens de vergadering besproken wordt en eventueel in stemming wordt gebracht. De bijeenkomsten worden afgesloten met een drankje en hapje.
 
Als dank voor uw bijdrage vermeldt de vereniging de Club van 100-leden op een bord in het clubhuis. Iedereen, leden en niet-leden die HVW een warm hart toedraagt, nodigen wij van harte uit om lid te worden van de Club van 100.
 
Heeft u intersse? Neem dan contact op met Jean Pierre van der Have via telefoonnummer 06-55792274 of met Alex van Kampen via e-mail Club van 100
 
Klik hier voor het aanmeldingsformulier
 

 
Quick Links

Agenda
30-3-2023 Overleg aanvoerders senioren /
3-4-2023 Overleg TC Junioren
4-4-2023 Bestuursvergadering
21-4-2023 Bitjes happen
Hele agenda
Hoofdsponsoren