Kidz for Kidz survival voor goede doel!
17-12-2017  | 
Stichting Kidz for Kidz organiseert op 27 januari 2018 de derde editie van de Kidz for Kidz Survival. Kinderen van 6 t/m 15 jaar strijden tegen de elementen van de natuur op het terrein van de Wollebrand. 

Een uitdagend parcours wordt uitgezet door Lexthoen Events. De twee voorgaande jaren waren een groot succes, dat wij nu willen evenaren. Ons streven is nu 600 kinderen te zien Survivallen op het terrein van de Westlandse wielervereniging: "Westland Wil Vooruit”.

Kinderen kunnen individueel deelnemen of in groepsverband. Zo kunnen de kinderen met hun eigen team deelnemen, leuk voor de teambuilding! 

Tijn (bekend van Serious Request) heeft hersenstamkanker een gezicht gegeven. Tijn zijn leven was te kort om te kleuren, maar wat heeft hij kleur gegeven aan Nederland met zijn nagellakactie. 
Stichting Kidz for Kidz is opgericht door enthousiaste Westlanders. De stichting is uit een persoonlijke ervaring van één van de oprichters ontstaan. Tussen hoop en vrees leven is zwaar, maar zonder hoop is er geen leven. 
Wij zetten ons in voor kinderen met hersenstamkanker, deze kinderen hebben tot nu toe hooguit 1% overlevingskans. Het VUmc in Amsterdam doet onderzoek naar deze vorm van kanker. Door de zeldzaamheid wordt dit onderzoek niet gefinancierd door de farmaceutische industrie en grotere kankerfondsen

Op de site kan er een groepsinschrijfformulier ingevuld worden. 

Spelregels : 
* Kinderen van 6 t/m 15 jaar kunnen deelnemen aan de Survival
* Bij de kinderen van 6 t/m 8 jaar zal er een ouder meedoen aan de Survival.
* Inschrijfgeld tot de kerstvakantie is € 8,50 pp. inclusief de originele Survival-muts.
*Vanaf de kerstvakantie bedraagt het inschrijfgeld € 10,00 (zonder mutsgarantie). 
* Kinderen kunnen zich laten sponsoren middels het sponsorformulier. 
* Voor elk ingeleverd formulier ontvangt het kind een lot, waar mooie prijzen mee te
   winnen zijn. 

Op de website is het groepsinschrijfformulier te downloaden (http://www.kidzforkidz.nl/kidz-for-kidz-survival/inschrijven)

De kinderen kunnen zelf ook leuke acties bedenken om geld op te halen, deze acties kunnen zij op de website bekend maken. Denk bijvoorbeeld aan flessen ophalen voor statiegeld, armbandjes maken en verkopen, cupcakes bakken etc.

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op. 

Met vriendelijke groet,
Stichting Kidz for Kidz

Esther Valstar
[email protected]
06-45790819
www.kidzforkidz.nl

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
17-12-2018 Trimmers 3 - HDS 1
7-1-2019 Trimmers 4 - HDS 5
7-1-2019 Trimmers 1 - Craeyenhout 2
10-1-2019 AED cursus + herhaling
Hele agenda
Hoofdsponsoren