Hypotheekactie Rabobank
17-4-2024  | 

Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor HV Westland? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor HV Westland & goed voor jou.


Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt HV Westland met €250 voor de clubkas!


Elkaar helpen

Rabobank is al jaren partner van HV Westland. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!


HV Westland-actie voor hypotheekgesprek

 

Tot en met mei van dit jaar kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Voor een afspraak bel je met Jesper Lourens op (06) 213 34 804.

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
22-5-2024 Commissie Tophockey
24-5-2024 Clinic Herman Broerenschool
29-5-2024 Schoolhockeytoernooi
29-5-2024 Meeting Lustrum
Hele agenda
Hoofdsponsoren