LISA | HV Westland | Printdatum: 1-7-2022

Tegenstander

HCGO Plaats Middelharnis
Tel 0622018762
Adres Oostplaatseweg 1
Postcode 3241 LV
Route Vanuit Rotterdam Vaanplein:

LET OP: langere reistijd dan voorheen als gevolg van een gewijzigde verkeerssituatie op de haringvlietbrug.

https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/wegenoverzicht/a29/maatregelen-haringvlietbrug

Volg A29 in de richting van Zierikzee. Bij knooppunt Hellegatsplein net na Haringvlietbrug de rijksweg rechts verlaten in de richting van Zierikzee/Middelharnis. Bij de derde stoplichten rechtsaf slaan richting Middelharnis. Bij de eerste rotonde rechtsaf slaan (Zuidelijke Randweg). De tweede rotonde rechtdoor (industrieterrein Oostplaat). Aan het einde van de weg links afslaan met de weg mee. Het complex (MSV/AV Flakkee/HCGO) ligt aan uw rechterhand.

Vanaf de kust Zuid-Holland N57:

Volg de N57 in zuidelijke richting voorbij Hellevoetsluis. Eenmaal over de Haringvliet sluizen volg Middelharnis. N215. De rotonde driekwart. Daarna alsmaar rechtdoor over alle rotondes. De vierde rotonde ook rechtdoor over de Zuidelijke Randweg, en wederom rechtdoor over de vijfde rotonde naar industrieterrein Oostplaat. Volg de Industrieweg bij de T splitsing naar links, en het complex (MSV/AV Flakkee/HCGO) ligt aan uw rechterhand. De ingang is duidelijk herkenbaar aan de oranje HCGO Borden

Vanuit Brabant:

Volg A59 naar knoppunt Sabina. Volg A29/A4 richting Rotterdam. Bij knooppunt Hellegatsplein de rijksweg verlaten in de richting van Zierikzee/Middelharnis. Bij de derde stoplichten rechtsaf slaan richting Middelharnis. Bij de eerste rotonde rechtsaf slaan (Zuidelijke Randweg). De tweede rotonde rechtdoor ( industrieterrein Oostplaat). Aan het einde van de weg links afslaan met de weg mee. Het complex MSV/AV Flakkee/HCGO ligt aan uw rechterhand.

Afstand Onbekend
Reistijd 30 min.
Velden 1 KG-Zand 
Kleuren Donkerblauw shirt Grijze broek/rok Oranje kous met witte bies
Update
  gegevens niet correct of heeft u aanvullingen? [email protected]