procedure bij afgelasting van de velden
7-12-2017  | 

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent dat de temperaturen dalen en dat we misschien de komende tijd weer een vlokje sneeuw mogen verwachten. Dat alles kan leiden tot het besluit om de velden te moeten afkeuren. Hoe dat in zijn werk gaat en hoe wat dat met onze leden communiceren leest u hieronder.

 


Redenen voor afgelasten

Er zijn twee hoofdredenen waarom de velden kunnen worden afgelast.

 

  1. De veiligheid van de spelers/speelsters. We zullen altijd de veiligheid van onze leden de grootste prioriteit geven. Gladheid van de velden kan leiden tot ongelukken en dat willen we voorkomen. 
  2. Het behoud van de velden. Bij bepaalde omstandigheden is het bespelen van de velden erg slecht voor de kwaliteit van de velden. Die omstandigheden hangen af van wind, temperatuur, vorst in de grond, neerslag, etc. 

 


Afgelastingen op de website

De afgelastingen worden altijd tijdig vermeld op de website van HV Westland. Daarbij is het volgende van belang.

 

  1. De velden worden in de loop van de dag gekeurd.
  2. Als de velden worden afgelast zal dat uiterlijk om 15.00 uur op de website worden vermeld.
  3. Als er geen vermelding van afgelasting op de website staat, gaan de veldtrainingen en/of veldwedstrijden dus gewoon door. 

 


Let wel: het kan door onverwacht veranderde weersomstandigheden voorkomen dat we later op de dag, dus na 15.00 uur alsnog moet afgelasten. Afgelasting = betreedverbod!

Bij afgelasting mogen de velden niet betreden worden. Dat lijkt misschien een overbodige opmerking, maar elk jaar zien we spelers, speelsters, trainers of coaches die ondanks een afgelasting toch gaan spelen of trainen. Dit is echter absoluut niet toegestaan. Als de velden zijn afgelast, mag er door niemand op de velden gespeeld of getraind worden. Samengevat

 

  • Afgelastingen staan om 15.00 uur op de site.
  • Geen vermelding is gewoon spelen/trainen.
  • Bij afgelasting de velden niet betreden.

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
17-12-2018 Trimmers 3 - HDS 1
7-1-2019 Trimmers 4 - HDS 5
7-1-2019 Trimmers 1 - Craeyenhout 2
10-1-2019 AED cursus + herhaling
Hele agenda
Hoofdsponsoren