Rabobank Westland hoofdsponsor tot 2020
12-10-2017  | 

Hockey Vereniging Westland en Rabobank Westland hebben het sponsorschap verlengd tot 2020. Afgelopen maandag zette Gerard van Hoeven namens Rabobank Westland de handtekening naast die van HV Westland voorzitter Maarten van der Starre. 


Trotse sponsor

‘Met dit hoofdsponsorschap verbinden we ons aan een mooie vereniging met een sterk Westlands karakter en een breed zakelijk netwerk’, aldus Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Westland. ‘Sport brengt jong en oud in beweging en de clubs vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Wij zijn daarom ook de komende drie jaar trotse sponsor van Hockeyvereniging Westland.’


Mooie samenwerking

HV Westland is een gezellige familieclub met zo’n 1000 leden die nagenoeg allemaal uit Westland komen. ‘Net als Rabobank Westland dienen wij de hele Westlandse markt’, licht voorzitter Maarten van der Starre toe. ‘Wij zijn blij en zeer vereerd dat in ieder geval tot 2020 de naam Rabobank op de verenigingsshirts zal staan. De samenwerking met de bank gaat ver terug. Fijn dat we die samenwerking nog drie jaar voortzetten.’ Samen met Rabobank Westland wordt ook een vast camerasysteem op het Raboveld op HV Westland geïnstalleerd. ‘Dat is een wens die we al jaren hebben en waar iedereen bij onze vereniging plezier van zal hebben. Geweldig dat we dit in een mooie samenwerking met Rabobank Westland kunnen realiseren’, aldus Van der Starre. 



Bijlage: 2017-ondertekening sponsorcontract HV Westland(1).jpg

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
19-4-2024 Clinic Herman Broerenschool
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren