HVW Spel zonder Grenzen één groot feest
30-4-2014  | 
Sommige jongens stonden vanmorgen ruim voor 09.30 uur al te trappelen langs de lijn om mee te doen aan het WK Hockey Spel zonder Grenzen bij HV Westland. Heel veld 1 was veranderd in een speelplaats waar allerlei verschillende spellen waren neergezet. Er liep al een echte Sumo-worstelaar rond en een van de goals was veranderd in een rode vesting met een zwarte stier er op.  

Al snel waren ruim 80 jongens op het veld bezig met de warming-up. Ja, want ook jongens willen dansen als Sanne Leerdam de Kanga voordoet! Wat een danstalenten die jongens. Sanne bedankt!

Na de warming-up gingen de jongens snel aan de slag. Het veld was verdeeld in drie continenten en in drie rondes van in totaal vijf spellen werkten de jongens in groepjes de spelletjes af. Vooral het stokjeshockey bij China en het zaklopen bij Nederland waren populair. Gelukkig was er tussendoor ook gelegenheid om iets te drinken en te eten, want dat spelen kostte natuurlijk veel energie. Bij ieder spel stonden stoere spelers van HV Westland uit de B-lijn en C-lijn als spelbegeleider. Met veel enthousiasme leidden ze de groepjes bij hun spel. Jongens bedankt voor jullie hulp! Super!

Rond 12.00 uur eindigde het Spel zonder Grenzen met een echte diploma-uitreiking voor alle deelnemers. Het is maar goed dat we gestopt waren, want anders zouden er waarschijnlijk nu nog jongens aan het spelen zijn. Sommigen wilden namelijk echt nog niet naar huis!

Kortom, WK Hockey Spel zonder Grenzen bij HV Westland was een groot feest!

In de volgende link kun je de foto's vinden. Veel kijkplezier.

Mees v.d. Maden, 3-5-2014 @ 09:34:18
absoluut voor herhaling vatbaar

Martin van Rijswijk, 30-4-2014 @ 18:37:53
Het was een super-ochtend voor de jongens! Super bedankt.


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
6-10-2022 Gereserveerd TC Junioren
14-10-2022 HVW PUBQUIZ
20-10-2022 Bestuursvergadering
30-11-2022 Algemene Ledenvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren