Wil jij je ontwikkelen als trainer/coach?
3-6-2024  | 

Wil jij je ontwikkelen als trainer/coach?

HV Westland biedt je volgend seizoen de mogelijkheid om een opleiding te volgen, namelijk de HockeyTrainer 2 of HockeyTrainer 3 van de KNHB.

HT2 (locatie: HV Westland)

Ben je een trainer/coach en wil je graag beter leren trainen of coachen? Dan is deze opleiding voor jou. Met de Hockeytrainer 2 opleiding sta je straks met meer bagage op het veld om jouw team verder te helpen in hun ontwikkeling.

De opleiding duurt ongeveer 20 weken. De opleiding bestaat uit een combinatie van praktijkworkshops, digitale klaslokalen en zelfstudie. Reken op ongeveer 10 uur aan praktijkworkshops, 8 uur aan digitale klaslokalen en 40 uur aan zelfstudie.

HT3 (locatie: in de omgeving)

Heb je al de HT2 afgerond, geef je al langer training en wil je je verder verdiepen? Dan is de HT3 de juiste opleiding voor jou.

De opleiding duurt ongeveer 30 weken en bestaat uit een combinatie van praktijkworkshops, digitale klaslokalen en zelfstudie.Reken op ongeveer 20 uur aan praktijkworkshops, 14 uur aan digitale klaslokalen en 60 uur aan zelfstudie.

Tijdens de opleiding maak je verschillende opdrachten. De opdrachten zijn direct toepasbaar in je eigen praktijk of worden besproken bij het digitale klaslokaal. De nadruk ligt daarbij altijd op het toepassen van de theorie in de praktijk.

Heb je interesse?

Voor meer informatie en de voorwaarden (o.a. minimaal nog 2 seizoenen training geven) kan je contact opnemen met Robin van Rijn (06-24687182 of [email protected])


terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
26-6-2024 ISW Sportdag
2-7-2024 bijeenkomst wedstrijdsecretari
4-7-2024 lustrum
5-7-2024 Bitjes happen
Hele agenda
Hoofdsponsoren