UPDATE VERBETERINGEN DWF
11-1-2019  | 
Beste coaches, managers en begeleiders,

Onderstaand bericht ontvingen wij vandaag van Lisa:

Lisa heeft samen met de KNHB weer een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd voor uw coaches, managers en begeleiders:
  • Alle spelers worden nu doorgezet naar de KNHB. Aan het einde van de dag staan de spelerslijsten goed. Er hoeven dus geen spelers meer te worden ingevoerd in het opmerkingenveld of als invaller te worden geselecteerd.
  • voor de jongste jeugd: coaches/managers/begeleiders kunnen weer de uitslagen invoeren
  • inloggen op het DWF > dat kan dus nu supereenvoudig met de club-app. Als leden zijn ingelogd in de app, zijn ze ook direct ingelogd in het DWF. 
Codes
Lisa verspreidt aan het einde van de dag weer een mail naar uw ondersteuning om ook hen op de hoogte te stellen van de wijzigingen. Daar zit ook de coach-code bij. 

Spelerslijsten
Op dit moment wisselen Lisa en de KNHB alle spelerslijsten uit. Dat zou over een paar uur moeten zijn afgerond (rond een uur of 6). Mocht dit niet lukken dan zullen wij ons nog bij u melden. 

Ondersteuning teams
Lisa en KNHB werken er hard aan om nog voor het weekeinde ook alle ondersteuning goed bij de KNHB te hebben. Dan hoeft de ondersteuning geen code meer in te voeren.

We houden u op de hoogte. 


Help-items

FAQ voor coaches/scheidsrechters: http://help.lisa-is.nl/nl/ articles/11647-het-nieuwe-dwf- faq-voor-ondersteuners-en- scheidsrechters
DWF coaches/scheidsrechters: http://help.lisa-is.nl/nl/ articles/11629-het-nieuwe-dwf- ondersteuners-en- scheidsrechters
DWF voor de clubs: http://help.lisa-is.nl/nl/ articles/11644-het-nieuwe-dwf- clubs
LISA Ledeninformatiesystemen BV



terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
16-4-2024 Evaluatie JO9 en JO10
16-4-2024 Bestuursvergadering
17-4-2024 PVH-MD
17-4-2024 Evaluatie MO10
Hele agenda
Hoofdsponsoren