Bestuur - Penningmeester
Als penningmeester ben je de spil in alle financiƫle zaken die rondom onze vereniging spelen. Je voert het financieel beheer. Je stelt de jaarlijkse financiele documenten op en bewaakt die. Je beheert de bbeleid. De tijdsindicatie is gemiddeld ca. 4 uur per weeketaalrekeningen en draagt zorg voor een gezond financieel * Controle op inkomsten en uitgaven van de vereniging. * Inkomende en uitgaande facturen verwerken. * Beheer van het kassasysteem * Mede bestuursleden voorzien van financiƫle overzichten. * Leveren van jaarstukken voor de ALV. * Opstellen van begroting. * Enige kennis hebben van boekhouding. * Contact met kascommissie voor controle van de jaarstukken. * Aanwezig zijn bij de bestuursvergaderingen van de vereniging.

1-7-2018 Vrijwilligers BBQ
19-9-2018 Nieuwe leden info avond