zaterdag 28 mei 2022
09:00 Thuis Jongens 6E2 hdm J6E5
Bestuur - Penningmeester
Als penningmeester ben je de spil in alle financiële zaken die rondom onze vereniging spelen. Je voert het financieel beheer. Je stelt de jaarlijkse financiële documenten op en bewaakt die. Je beheert de beleid. De tijdsindicatie is gemiddeld ca. 4 uur per weeketaalrekeningen en draagt zorg voor een gezond financieel * Controle op inkomsten en uitgaven van de vereniging. * Inkomende en uitgaande facturen verwerken. * Beheer van het kassasysteem * Mede bestuursleden voorzien van financiële overzichten. * Leveren van jaarstukken voor de ALV. * Opstellen van begroting. * Enige kennis hebben van boekhouding. * Contact met kascommissie voor controle van de jaarstukken. * Aanwezig zijn bij de bestuursvergaderingen van de vereniging.

26-5-2022 Hemelvaarts Clinic met Heren 1
6-6-2022 Trimmers 1 - Ypenburg