Algemeen | 16-9-2019
We willen graag dat iedereen met plezier kan hockeyen, zichzelf kan zijn en zich positief kan ontwikkelen. Dat klinkt logisch maar hoe pak je dit aan?
Wat heb je nodig om er met elkaar een mooi seizoen van te maken?
Bestuur | 16-9-2019
Wij zijn heel dringend op zoek naar twee vrijwilligers die alle zaken rondom zaalhockey bij HV Westland regelen. Wie o wie willen samen deze hele belangrijke taak oppakken. Het is vooral een administratief-organisator ische taak. Heel goed
Algemeen | 11-9-2019
Beste HVW-ers,

Ik heb de organisatie van de collecte van Handicap.nl op me genomen voor 's Gravenzande. Een stukje opbrengst kom ten goede aan het g-hockeyteam van HV Westland dat ik train en coach .

Bestuur | 6-9-2019
Worldstream Internet Solutions en Rabobank Westland sponsors clubshirt

Junioren | 6-9-2019
Vanaf zondag 15 september start er een nieuwe hocleytechniekcursus van Movella bij HV Westland.
WIl jij nog beter worden en meer technieken leren? Dan is dit iets voor jou!

Kosten: € 127,50
Senioren | 5-9-2019
Maandag 2 september jl is ook voor de trimmers van HVW het nieuwe hockeyseizoen van start gegaan. En hoe!!!  Voor de trimmers betekende dit dat ze eindelijk in hun nieuwe outfit konden verschijnen.

Algemeen | 4-9-2019
Beste leden.

Zondag 29 september 2019 openen wij graag met al onze leden, sponsoren en allen die bij HVW betrokken zijn het nieuwe seizoen. Ook vieren wij dan officieel de lancering van het nieuwe HVW tenue met alle leden!
Algemeen | 3-9-2019
We hebben er al eerder over gecommuniceerd, de 7 nieuwe spelregels voor het nieuwe seizoen. Sommigen van jullie hebben bij oefenwedstrijden de afgelopen weken al kennis kunnen maken met de nieuwe spelregels.
Op zoek naar oudere nieuwsberichten? Ga naar het nieuwsarchief.

28-9-2019 Bitjes happen
29-9-2019 Seizoensopening !!