Keepers Academy gestart!
15-9-2014  | 

In de moderne hockeysport heeft de keeper een aantal belangrijke taken.
De keeper houdt namelijk niet alleen de schoten op het doel tegen! Een complete keeper heeft de competenties om rust te bewaren en uit te stralen, om met een snelle reflex een doelpunt te voorkomen, om sturing te geven aan de verdediging, om het spel te lezen, om de strafcorner te coördineren, om geen strafcorner te veroorzaken en om geen rebounds weg te geven.

Al deze competenties zijn nodig voor een keeper in een hockeywedstrijd op elk niveau. Het niveau van de keeper wordt bepaald door de competenties die de keeper bezit en hoe goed de keeper deze competenties beheerst. Een aantal van deze competenties kunnen worden aangeleerd, maar een aantal heeft de keeper van naturen.

 

De Keeper Academy bestaat uit hechte groep van keepers en keeperstrainers.

De keeperstrainers worden opgeleid om nog beter te worden in het geven van keeperstraining. De keepers worden door deze trainers onder handen genomen om nog beter te worden in het beheersen van alle competenties die nodig zijn.

 

Wij staan elke maandagavond van 18:00 tot 21:00 op veld 3 om gezamenlijk onze competenties te verbeteren. Kom een keer kijken!

 

Peter Leechburch Auwers
Coördinator Keeper Academy  

Martin Tulen, 17-9-2014 @ 06:24:15
Echt leuk om te zien hoe de keepers samen trainen en direct lol hebben. Aanrader om eens te gaan kijken. Goed initiatief!


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
19-4-2024 Clinic Herman Broerenschool
22-4-2024 Coachgesprekken MO18
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
Hele agenda
Hoofdsponsoren