Veld 4 wordt Juva Regenboogveld
28-3-2022  | 
N.V. Juva, de moedermaatschappij van Westland Infra, Anexo en Capturam heeft voor drie jaar haar naam verbonden aan het nieuwe veld 4. Een samenwerking waar we ontzettend trots op zijn. Vanaf nu heet veld 4 Juva Regenboogveld.

Lees hieronder het persbericht:

N.V. Juva verbindt naam aan regenboogveld HVW

Hockey Vereniging Westland heeft haar nieuwe hockeyveld omgedoopt tot een regenboogveld. Daarmee vraagt de club aandacht voor gelijke behandeling en inclusiviteit van alle sporters in de regio Westland en daarbuiten . N.V Juva, de moedermaatschappij van Westland Infra, Anexo en Capturam verbindt graag haar naam aan dit veld.      

 

Acceptatie van LHBTI+ is nodig in de sport

Er valt nog veel te winnen in de sport als het gaat om acceptatie van mensen met een andere voorkeur voor seksuele oriĆ«ntatie en identiteit. En hoe mooi is het dan juist het sportveld in te zetten om de verbinding te leggen. 

 

Iedereen telt bij Juva

N.V. Juva heeft als één van de grotere werkgevers in de regio eenzelfde boodschap. Ook bij ons wordt geen onderscheid gemaakt tussen werknemers en klanten met andere seksuele voorkeur of identiteit en ook niet op basis van religie, huidskleur of afkomst. Wij vinden een inclusief werkklimaat waar iedereen telt, heel belangrijk. Dat is ook de reden dat wij direct enthousiast waren om dit initiatief te steunen en de verbinding graag opzoeken met de leden van HVW, de bezoekende sportclubs, de John Blankenstein Foundation en de Gemeente Westland.

 

Over N.V. Juva

N.V. Juva ondersteunt ontwikkelingen in de veranderende energiewereld. We hebben een actieve rol in het uitvoeren van diensten voor decentrale initiatieven, binnen zowel gereguleerde als private netwerken. Daarmee spelen we in op veranderende markten en (latente) klantbehoeften ten aanzien van de energietransitie en verduurzaming van de regio



Bijlage: fotoregenboogveldparkeerplaats.jpg
Floor Wachtmeester, 28-3-2022 @ 16:58:41
Nee ik kom niet ben te klein


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
25-4-2024 TC Junioren Vergadering
26-4-2024 Koningsspelen
Hele agenda
Hoofdsponsoren