Boskalis krijgt workshop van Fithockeyers
26-3-2019  | 
Afgelopen maandag (25 maart) heeft Boskalis een 'team building' sessie gehouden op de hockeyvelden van HVW. 

Na het eten van broodjes en een korte inleiding over de spelregels van het Fithockey, heeft team Boskalis de eerste stappen gezet op het hockeyveld. Na een uitgebreide warming-up zijn we gaan inslaan en werden de oefeningen uitgezet door onze leermeester Joop van Duijn.
Zigzaggend over het veld en met de techniek die in korte tijd was aangeleerd, werd onder oog van de meester de oefeningen naar tevredenheid uitgevoerd.

De hesjes werden uitgedeeld voor een heuse oefenpot, door de harde wind had team 1 een twaalfde man waardoor team 2 in korte tijd op een 2-0 achterstand kwam te staan. In de tweede helft, waren de rollen om gedraaid, er werden spannend duel gespeld waarbij de wind weer een belangrijke rol speelde, eindstand 2-3 in het voordeel van team 2, zo was  de achterstand met wat hulp van de wind omgezet naar een winst.

Complimenten aan de scheidsrechter en respect aan alle fithockeyers, wat een fantastische club mensen is dit! Nadat er een groepsfoto was gemaakt, heeft de gastvrouw "Conny van Duijn"  lekker warme thee en koffie klaar gezet en hebben we gezamenlijk iets lekkers gegeten dat was meegenomen door Boskalis.

Na het thee moment, was voor Boskalis weer het moment aangebroken om zich terug te trekken in de bestuurskamer om verder te gaan met de teambuilding sessie.
Boskalis bedankt het bestuur en de Fithockeyers van HVW voor hun gastvrijheid, en kijken terug op een zeer geslaagde en leerzame middag.

Wij danken de volgende mensen voor het mogelijk maken van deze geslaagde middag : 

Marléne Doorneveld
Maarten van der Starre
Rinco Potman
Conny van Duijn
Joop van Duijn
En alle Fithockeyers!!

Met vriendelijke groet,
Boskalis Nederland bv.


Bijlage: Boskalis-Fithockey(1).jpg

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
13-8-2022 Grote schoonmaak HVW
22-8-2022 Kick-off Go4Hockey - trainers
24-8-2022 info Barteam Zondag
23-9-2022 Summer Vibes Pubquiz
Hele agenda
Hoofdsponsoren