Hockeyheld van Oranje
18-3-2014  | 
Uniek WK kinderboek!
Naast twee generieke versies: ‘Fleur, hockeyheldin van Oranje’ en ‘Thijs, hockeyheld van Oranje’ is het mogelijk om een geheel gepersonaliseerde versie te bestellen. Het verhaal is zo geschreven dat met enkele datawijzigingen een uniek boek ontstaat waarin de lezer zijn eigen naam, die van zijn vriendjes, zijn school en van zijn hockeyclub zal teruglezen. Ook kan een eigen foto worden toegevoegd.
 
Bekijk hier het filmpje:

Willemijn Bos, speelster Nederlands Elftal Dames: "Toen ik zelf jong was droomde ik van het WK en mijn hockeyhelden, dat je nu zelf de hoofdrol kan spelen in je eigen hockeyboek is ontzettend gaaf!”

‘Hockeyheld van Oranje’ is bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 11 jaar en is tot stand gekomen in samenwerking met Personal Gifts en uitgeverij Clavis. Het boek is geschreven door Gerard van Gemert, met illustraties van Luc Verschuuren. 

Johan Wakkie, directeur KNHB: "In het boek beleeft de hoofdpersoon veel avonturen die allemaal in het teken staan van de Rabobank Hockey World Cup 2014. Het WK brengt fun voor iedereen. Met ‘Hockeyheld van Oranje’ willen we de jonge hockeyfans enthousiasmeren en de World Cup vieren en laten beleven.”

 

De boeken zijn online te bestellen via www.personalgifts.nl/knhb. ‘Hockeyheld van Oranje’  is beschikbaar in zowel softcover als hardcover uitvoering en is verkrijgbaar vanaf €12,95. De generieke versies zijn vanaf januari 2014 ook verkrijgbaar via bol.com en alle grote boekhandelaren. 
 
 

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Quick Links

Agenda
13-8-2022 Grote schoonmaak HVW
22-8-2022 Kick-off Go4Hockey - trainers
24-8-2022 info Barteam Zondag
23-9-2022 Summer Vibes Pubquiz
Hele agenda
Hoofdsponsoren