HVW voor Leergeld Westland
7-11-2014  | 
HVW voor Leergeld Westland

Op woensdag 3 december vindt ‘HVW voor Leergeld’ plaats op onze vereniging. Dit is een evenement voor jong en oud, waarbij natuurlijk hockey centraal staat. Vanaf 14.00 kunnen kinderen uit de E- en F-lijn deelnemen aan een clinic die wordt gegeven door verschillende spelers uit zowel Heren 1, Dames 1 als Heren 2. Hierna zijn om 16.30 de kinderen uit de C- en D-lijn aan de beurt. Tijdens deze clinics zullen de deelnemers nieuwe technieken op een leuke en speelse manier aanleren. Voor de clinics zijn er per leeftijdscategorie 60 plekken, dus wees er snel bij! 
Op veld 2 is er voor de jeugd een spelenkermis. Heb je nog energie over na je clinic, of neem je je broertje of zusje mee? Kom dan naar de spelenkermis, die is open van 14.00 tot 19.00 uur voor verschillende sport- en spelactiviteiten. Deze spelenkermis wordt mogelijk gemaakt door http://www.attractieverhuur-setinmotion.nl/. 
Wanneer de clinics zijn afgelopen, zal Heren1 aantreden tegen een team van oud-Heren1 spelers. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur, wees tijdig aanwezig voor een mooie plek op ons terras.  


Stichting Leergeld Westland

Deze hele dag staat in het teken van Stichting Leergeld Westland. Deze stichting is ongeveer een jaar geleden in het leven geroepen om Westlandse kinderen die het thuis wat minder hebben toch mee te laten draaien in de maatschappij. Stichting Leergeld Westland zorgt ervoor dat deze Westlandse kinderen bijvoorbeeld lid kunnen zijn van een sportvereniging.
Alle inkomsten van deze dag (kaarverkoop clinics en wedstrijd), gaan rechtstreeks naar Stichting Leergeld Westland.
Kaarten voor deze dag zijn vanaf zaterdag 8 november verkrijgbaar aan de bar en kosten €5,- per stuk. Wanneer kinderen deelnemen aan een clinic kost een kaartje €7,50 (inclusief toegang wedstrijd). 

Graag tot ziens op 3 december! 






Bijlage: HVW VOOR LEERGELD.pdf

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm












Quick Links

Agenda
23-4-2024 Coachgesprekken MO16
24-4-2024 Bestuursvergadering
25-4-2024 TC Junioren Vergadering
26-4-2024 Koningsspelen
Hele agenda
Hoofdsponsoren